Bøger og artikler m.v. dines bogø Webmaster: Dines Bogø


Citat Dines Bogø: "Danmarks største kriminalsag, der aldrig officielt bliver opklaret". Dobbeltmordet: Generelt

Lige siden 20. februar 1948 er det blevet skrevet artikler, bøger, internetsider m.v. om begivenheden på Peter Bangs Vej 74.

Udvalg af fotos i artiklerne og bøger har indtil år 2000 stort set været begrænset. I to bøger fra 2000 var der nye fotos. Takket være hjælp fra familie og bekendte til de afdøde, er det også i de senere år lykkedes at finde andre fotos af Inger og Vilhelm Jacobsen.


I 2000 udgav Forlaget Bogan to bøger om sagen.

Journalist og forfatter Erik Haaest er den der tidligere har beskæftiget sig mest med sagen. Han har udgivet flere bøger og skrevet mange artikler om Dobbeltmordet. Erik Haaest kommer på en del enkeltpunkter tæt på det rigtige motiv, gerningsmænd og bagmænd.

Pas på: Af og til dukker der besynderlige historier op i forbindelse med sagen. Enkelte direkte opfundet af historieforfalskere og i bogstaveligste forstand "totalt grebet ud af den blå luft". På Internet er der ofte nyt om sagen.

Dines Bogø Dines Bogø
Forfatterjournalist udgav 27. september 2010 ny bog om Dobbeltmordet. "Ny gerningsmand" udpeget.Der er visse sager, der er bedst tjent med ikke at blive opklaret. (Citat Axel Strøbye).