Kriminalassistent Willy Lütken Larsen.Bogø.Webmaster: Dines Bogø


Danmarks største kriminalsag, der aldrig officielt bliver opklaret.
Dobbeltmordet - generelt ....... Dines Bogø ......... Politimester ParkerBogø Kriminalassistent Willy Lütken Larsen.

Willy Lütken Larsen

Den første kriminalmand på gerningsstedet, kriminalassistent Willy Lütken Larsen skrev i en privat rapport i 1991, at politimester Parker var trængt ind i lejligheden før teknikerne var påbegyndt deres arbejde.

Politimesteren var kommet til at træde i en stor blodpøl og efterfølgende måtte han erkende at det var hans hæleaftryk man fandt, men dette skulle hemmeligholdes. 4 sider privat rapportVed "Den fiktive Retssag" 15. september 2012 redegører Dines Bogø i sit afsluttende indlæg for politimester Parkers rolle på Peter Bangs Vej.

Det indlæg passer ikke Peer Kaae. Han har afleveret sit afsluttende indlæg, men afbryder i et over et minut langt indlæg, hvor han forklarer om sin nye kommende nye bog.

Her er der et foto af politimesteren, der forlader opgangen sammen med andre politifolk, forklarer Peer Kaae. Det beviser, at politimesteren ikke kom før teknikerne ????Det ene øjeblik er det vigtigt, hvad første kriminalmand på stedet fortæller og det næste øjeblik er han utilregnelig.

Peer Kaae skriver på Facebook 10. oktober 2012
Nej, men havde der været den bare mindste mistanke om de forhold, så havde Lutken-Larsen eller Dam vidst det - alt andet er utænkeligt..

Peer Kaae skriver på Facebook 10. oktober 2012
Jeg talte med Willy Lutken-Larsens datter i går, der fortalte om sin fars spændende liv. Willy endte sit liv som dement, og en at de ting han konstant talte om var dobbeltmordet, der sad i hans sjæl hele livet.....

Men var han dement i 1991, da han skrev om sine oplevelser som kriminalmand på Frederiksberg? Nej, det er usandt. Han klarede sig i egen lejlighed i København og han døde 15. januar 2002 af lymfekræft.

At Willy Lütken Larsen i den sidste tid ikke kunne huske nogle ligegyldige detaljer fra dagen før, har intet at gøre med, at han skulle være dement 10 år tidligere.